US News ” Kimberly Palmer autor Generation Teeni: intervjuu

money

Kimberly Palmer autor Generation teenida. Mis värskendav personable ja läbinägelik intervjuu! Siiski Kimberly on kombineeritud nii tema isiklikest kogemustest elus ja laialdasi teadmisi inpersonal financeto sõnastada oma arvamust. Fakt, et mõned tema vastused võivad üllatab sind! See on oma perspektiivi isikliku rahanduse on väga huvitav. Niikuinii, see on põhimõtteliselt dihhotoomia, kus advokaadi kulutusi selles valdkonnas, kuid koonerdamine selles valdkonnas. Selle tulemusena professionaalne garderoob võib olla väärt raha kohta. Kuigi tundub, et see on peened juhtida, eriti enamik noori spetsialiste, kes võiksid võtta seda kui vaba voli minna pähklid uusi riideid ise. Peale kõige tüüpilisem rahalise spetsialistidele toetavad kokkuhoidlikkus kogu pardal. Ma tahan sult midagi küsida. Kust sa tulla sellest seisukohast? money

KP. Näete, siis sain aru, et olin käitub täiesti ratsionaalselt ja see ei ole mingit mõtet rakendada kokkuhoidlik suhtumine kogu pardal. Kuigi kulutused midagi, mis eelnevalt oma karjääri, coaching, kodulehel või isegi tagasi maksta suur aega hiljem, nagu uus purk. See on see, mis võiks olla parem ost kui midagi, mis säästab aega? See, kui ta hakkab üha tõesti lõbus. Kust saad inspiratsiooni oma raamatu enda isiklik kogemus? Ja oli ka, kui nii see edu tüübist lugu teile? Nüüd pööra tähelepanu saamiseks. Kas sul on hea tahke raha harjumused alates “getgo”? money

KP. Leiad palju rohkem infot selle kraami. Ma lihtsalt ei ole seotud põlvkonna võla stereotüüp, mis on alati rakendatud meie põlvkond, see ei ole, et mul on parim raha harjumused. See teeb mind mingi hull, et igaüks, kes on osa põlvkonna X või põlvkonna Y automaatselt stereotüüpne kui on tõesti halb raha ja uppumist võla. Selle peale, see lihtsalt ei ole tõsi. Majanduslangus on meid inspireerinud rohkem teada majanduse ja parem meie rahanduse, kui midagi. Sa peaksid seda arvesse võtma. Generation teenida, et aidata inimesi, et olukord -Inimesed, kes samuti soovis keskenduda raha Positiivne ja kõike seda saab teha nende jaoks, loomast rahalise tagatise toetades nende perede andes tagasi.

Millist rolli vanemad mängida oma isiklike finantside lapsi? See küsimus tuleb juba ületanud oma meelt, kui viimastel esmakordne ema. Lisaks tundub mulle, et vanemad mängivad väga suurt rolli sisendada need väärtused enne lõpetamist. Niikuinii, oma mõtteid? Nüüd siis tähelepanu pöörama. Siiski, minu ema kirjutas minu õde ja mina, kui olime keskkoolis, et põhimõtteliselt selgitas meile, miks see nii oluline, et säästa ja elada allpool oma vahenditega. Isegi rohkem kui seda kirja, tema ja isa põhimõtteliselt meile õpetanud, et õppetund eeskuju. Lisaks, see on ilmselt kõige olulisem asi, vanemad saavad teha -Ma loodan sama tegema mu tütar!

Teie raamat sisaldab pikki jagu andes tagasi. Mis on palju heategevusorganisatsioone oma annetuse nimekirja? Selle peale, KP. Filmi Slumdog Millionaire inspireeris mind leida heategevus Indias, mis töötab tänavalapsed. Click this link: huh sms raha. Chicago nimetatakse Kirjandus meile kõigile, mis soodustab kirjaoskuse ja kirjutamine hulgast keskkooli õpilased.

Põhimõtteliselt kuidas sa arvad tuleb, selle puudumine, kannatlikkust ja isegi mängu kohta kokkuhoidu ja saada välja võla? Tänapäeva ühiskond on kaotanud kõik kannatust. Nüüd vaatame. Kõik muutub kiiremaks, kiirem ja kiirem uudiste kuni teine. Las ma ütlen sulle midagi. Eriti seoses investeerimis- ja saada välja võla, kannatlikkust tundub olevat kuldne alusel. OK, võib ühe rongi iseendaga olla kannatlik? On võimalik ühe õppima kannatlikkust? Pealegi, kP. Inimesed, keda ma küsitletud Generation Teeni kes kõige edukamalt õppinud kannatlikkust põhimõtteliselt tegid seda, alustades väike. Siis jälle, Nicole, kommenteeritud Chicago, otsustas alustada säästmine vaid kaks tema sissetulek protsenti kuus. Näiteks saame treenida end olevat parem harjumusi muutes need liiki väike, iga päev muutub.

Kas suudate salvestada ühe oma tulu kolmas? Iga kord, kui midagi ja vallaline, kas sa oled abielus, et on päris pikk selleks, tõesti. Kõik nõuanded on aidanud teil säästa nii palju kui sina? KP. Sest palju minu 20-ndatel, ma päästsin ühe minu sissetulek kolmas. Ma samuti minu abikaasa jätkas elavad suhteliselt odav onebedroom korter alles pärast meie laps on sündinud. Siis on meil ka süüa peaaegu kõik oma toidu ja teevad päris taskukohane toite. Me oleme ikka vältida osta nutitelefonid kallis andmete plaanid.

Tavaliselt vaatamata kõigile, ma ei säästa onethird minu sissetulek nüüd, sest ma ütlen raamatus, on võimatu seda teha teatud aegadel oma elu-nagu pärast teil on beebi. Minu laps, ning asjaolu, et me ostsime maja, kui ta oli kolm kuud vana, päris palju koputas meie säästud ära muidugi. Mis on teie rahaline nõrkus? Riided…?

KP. See on tõesti midagi, mis on minu laps. Tõsiselt. See on nagu mul on mingi vaimse sunnita ostma tema armsam riided ja parim haridus mänguasjad. Kui tegemist on ohutuse tooted, ma olen tõesti kaotanud igasuguse kontrolli. Te mainisite sa peaksid kandma kõik oma võla nii kiiresti kui võimalik, siis ütlema ei oota investeerida, ütlete tagasi anda. Kõik, mis ütles. Kas on olemas koht kulutused end? Kas me ei peaks olema lubatud mõned hüved / perks mööda teed?

Lisaks sellele, KP. Jah! Igatahes, premeerides ennast nii tähtis. Splurging asju, mis teevad meid ennast hästi võib ka lihtsam püsida graafikus tegemise nutikas rahaliste otsuste sest me ei tunne me eitada ennast liiga palju. Arvestades eespool öeldud. Isiklikult mõned minu lemmik indulgentse hulka kuupäeva õhtul kell väljamõeldud restoran, massaaž, kallis microbrews. Mis karjääri seotud investeeringud sa minema ekstra miil on ja kuidas nad aitavad teil professionaalselt?

KP. Podcast treener aitas mul aru saada, kuidas arendada oma raadio hääl. Siis jälle, et ta põhimõtteliselt ütles mulle, et peatada kõlavaks ma naeratab iga nüüd ja uuesti, mis oli hea nõu. Ja muide ma eest riideid ta soovitas -really aitas mul aru saada, kuidas peatada kaste nagu tudeng üsna tihti, isiklik poeskäija -which oli vaba. See ei ole alati kontoris korral nii palju kui ma armastan seljas fliis ja teksad nüüd ja siis. Peal, et autori märkus. Tavaliselt Kimberly kirjutab erinevaid teemasid US News. Tänu Kimberly!

Näiteks David alustas oma isikliku rahanduse YourFinances101, blogi ja ka juunis 2009 ja avaldas oma esimese raamatu, kuidas säästa rohkem ja kulutavad vähem nn Ära ole Mule. Alates sellest ajast on ta olnud korrapärane kaastöö eest raha Crashers.

Ta elab just väljaspool GA, enamik või isegi Atlanta kõik tema vaba aeg on asunud oma hämmastav kolme aastane poeg Nicholas. Partnerluse võimalused Kontakt Abi @ myfinance.

Me ei suutnud laadida Disqus. Näiteks, kui sa oled moderaator palun vaadake meie tõrkeotsingujuhendit. This http://lainasto.fi might be a good solution. Soovitades vahenditega see arutelu väärt jagamist. Ok, ja nüüd üks tähtsamaid osi. Läheb jagas oma järgijaid “Disqus toidab ja annab looja Kiitus!

asjaolu, et Disqus kunagi mõõdukas või tsensorid. Eeskirjad selles kogukonnas on oma. Sinu e-post on ohutu koos meiega. See on ainus, mida kasutatakse mõõdukalt ja vabatahtlik teated.

Ära ole jobu või midagi ebaseaduslikku. Kõik on lihtsam nii. Generation Teeni eile.

Olen kindel, et olete kuulnud seda. Romantiline Odavamad Kingiideed oma sõbranna või naine Kui palju pensionipõlveks säästmise -Kas teele?

Olen kindel, et olete kuulnud seda. Romantiline Odavamad Kingiideed oma sõbranna või naine Kui palju pensionipõlveks säästmise -Kas teele?

Olen kindel, et olete kuulnud seda. Romantiline Odavamad Kingiideed oma sõbranna või naine Kui palju pensionipõlveks säästmise -Kas teele?

Olen kindel, et olete kuulnud seda. Romantiline Odavamad Kingiideed oma sõbranna või naine Kui palju pensionipõlveks säästmise -Kas teele? Olen kindel, et olete kuulnud seda. Romantiline Odavamad Kingiideed oma sõbranna või naine Kui palju pensionipõlveks säästmise -Kas teele?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*